Your Shopping Cart is empty.
Contacts Information
Name: Roman Kopáček
Address: Jablonec nad Nisou, Czech Republic
Date of Registration: 01/26/2018
Company:
Tools
Member Portfolio
Photo: 15
Video: 0
Vector: 0
Viewed: 2201
Downloads: 0

 digiart

Helicopter Eurocopter bottom view
Helicopter Eurocopter bottom view Photographs taken with an example of the work of rescuers August 29, 2015 in Jablonec nad Nisou, Czech Republic
Eurocopter EC135T2
Eurocopter EC135T2 Photographs taken with an example of the work of rescuers August 29, 2015 in Jablonec nad Nisou, Czech Republic
Eurocopter EC135T2
Eurocopter EC135T2 Photographs taken with an example of the work of rescuers August 29, 2015 in Jablonec nad Nisou, Czech Republic
Kostel Navštívení Panny Marie  boční pohled
Kostel Navštívení Panny Marie boční pohled Novorenesanční sakrální stavba z let 1886-87, vysvěcen r. 1889. Stavba má půdorys řeckého kříže, v západním průčelí věž, po severní a jižní straně presbytáře se nacházejí obdélné sakristie. Mobiliář pochází z 19. stol.
Kostel Navštívení Panny Marie zadní část
Kostel Navštívení Panny Marie zadní část Novorenesanční sakrální stavba z let 1886-87, vysvěcen r. 1889. Stavba má půdorys řeckého kříže, v západním průčelí věž, po severní a jižní straně presbytáře se nacházejí obdélné sakristie. Mobiliář pochází z 19. stol.
Kostel Navštívení Panny Marie přední pohled
Kostel Navštívení Panny Marie přední pohled Novorenesanční sakrální stavba z let 1886-87, vysvěcen r. 1889. Stavba má půdorys řeckého kříže, v západním průčelí věž, po severní a jižní straně presbytáře se nacházejí obdélné sakristie. Mobiliář pochází z 19. stol.
Drůbeží sekaná s bramborovou kaší a přílohou
Drůbeží sekaná s bramborovou kaší a přílohou Drůbeží sekaná s bramborovou kaší a přílohou na bílém talíři barevné pozadí
Muzeum místní historie Smržovky
Muzeum místní historie Smržovky Muzeum je umístěno v půdních prostorách Zámečku. V expozici mohou návštěvníci zhlédnout dobové předměty, fotografie a mapy, zapůjčené či darované jak místními obyvateli, tak přáteli Smržovky.
Skalní vyhlídka Finkstein
Skalní vyhlídka Finkstein Z místa je krásný výhled na Smržovku, Černostudniční hřeben, Jižní svahy Jizerských hor, západní Krkonoše a na železniční viadukt s půlkruhovými kamennými klenbami.
Pohled na skalní vyhlídku Finkstein
Pohled na skalní vyhlídku Finkstein Pohled na skalní vyhlídku Finkstein na Finkovu kameni.
Bývalý lom Velká Amerika Mořina
Bývalý lom Velká Amerika Mořina Vápencový lom, přezdívaný jako český Grand Canyon, je dlouhý 800 m, široký 200 m a hluboký 100 m. Na jeho dně se nachází dvě navzájem propojená jezírka s průzračnou vodou a hloubkou cca 10 m.
lom Velká Amerika vzdálený pohled
lom Velká Amerika vzdálený pohled Vápencový lom, přezdívaný jako český Grand Canyon, je dlouhý 800 m, široký 200 m a hluboký 100 m. Na jeho dně se nachází dvě navzájem propojená jezírka s průzračnou vodou a hloubkou cca 10 m.
Potok tekoucí přes kameny
Potok tekoucí přes kameny Potok tekoucí mezi balvany pokryté mechem
Rozostřený pohled na potok
Rozostřený pohled na potok rozmazaný pohled horského potůčku mezi kameny
Proud vody tekoucí mezi kameny
Proud vody tekoucí mezi kameny proud vody tekoucí mezi kameny hedvábný pohled