Your Shopping Cart is empty.
Search
Keywords
poloha
Category
Animals
Keywords
Photo
Video
Vector
License
Royalty free
Rights managed
Advanced search
Photo Filters
Video Filters
Categories
Lightboxes

Animals (5)

 Auto paging
 Menu
Sýkora modřinka v budce
Sýkora modřinka v budce Sýkora modřinka (Cyanistes caeruleus) je malý sýkorovitý pěvec. V ČR hnízdí dosti početně na celém území, nejpočetněji v nižších polohách do 800 m n. m. S vyšší nadmořskou výškou ubývá, ale ojediněle hnízdí i značně vysoko (v Krušných horách v 1200 m n. m., v Krkonoších v 1160 m n. m.). Celková početnost byla v letech 2001–03 odhadnuta na 800 000–1 600 000 párů.
Sýkora modřinka v budce
Sýkora modřinka v budce Sýkora modřinka (Cyanistes caeruleus) je malý sýkorovitý pěvec. V ČR hnízdí dosti početně na celém území, nejpočetněji v nižších polohách do 800 m n. m. S vyšší nadmořskou výškou ubývá, ale ojediněle hnízdí i značně vysoko (v Krušných horách v 1200 m n. m., v Krkonoších v 1160 m n. m.). Celková početnost byla v letech 2001–03 odhadnuta na 800 000–1 600 000 párů.
Sýkora modřinka v budce
Sýkora modřinka v budce Sýkora modřinka (Cyanistes caeruleus) je malý sýkorovitý pěvec. V ČR hnízdí dosti početně na celém území, nejpočetněji v nižších polohách do 800 m n. m. S vyšší nadmořskou výškou ubývá, ale ojediněle hnízdí i značně vysoko (v Krušných horách v 1200 m n. m., v Krkonoších v 1160 m n. m.). Celková početnost byla v letech 2001–03 odhadnuta na 800 000–1 600 000 párů.
Sýkora modřinka v budce
Sýkora modřinka v budce Sýkora modřinka (Cyanistes caeruleus) je malý sýkorovitý pěvec. V ČR hnízdí dosti početně na celém území, nejpočetněji v nižších polohách do 800 m n. m. S vyšší nadmořskou výškou ubývá, ale ojediněle hnízdí i značně vysoko (v Krušných horách v 1200 m n. m., v Krkonoších v 1160 m n. m.). Celková početnost byla v letech 2001–03 odhadnuta na 800 000–1 600 000 párů.
Sýkora modřinka v budce
Sýkora modřinka v budce Sýkora modřinka (Cyanistes caeruleus) je malý sýkorovitý pěvec. V ČR hnízdí dosti početně na celém území, nejpočetněji v nižších polohách do 800 m n. m. S vyšší nadmořskou výškou ubývá, ale ojediněle hnízdí i značně vysoko (v Krušných horách v 1200 m n. m., v Krkonoších v 1160 m n. m.). Celková početnost byla v letech 2001–03 odhadnuta na 800 000–1 600 000 párů.