Your Shopping Cart is empty.
Search
All files
Category
Animals
Keywords
Photo
Video
Vector
License
Royalty free
Rights managed
Advanced search
Photo Filters
Video Filters
Categories
Lightboxes

Animals (1907)

 Auto paging
 Menu
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Pěnice černohlavá
Pěnice černohlavá Rozlišuje se celkem 5 poddruhů: pěnice černohlavá evropská, obývající většinu Evropy a západní Sibiř, p. č. španělská, žijící na Pyrenejském poloostrově, Madeiře, Kanárských ostrovech a zřejmě též v Maroku a Alžírsku, p. č. italská, obývající území od východního Španělska po střední a severní Itálii a zřejmě i Tunisko, p. č. kavkazská, žijící na Kavkaze a Blízkém východě. Pátý poddruh obývá Kapverdské ostrovy a Azory.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Krysa obecná
Krysa obecná Krysa obecná (Rattus rattus) je středně velký hlodavec z čeledi myšovitých, který je často zaměňovaný s potkanem. Oproti němu má delší ocas a uši, ale celkově je subtilnější.

Krysa je obvykle tmavě zbarvená. Měří (bez ocasu) do 250 mm a váží do 250 g. Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách zahrnujících až 60 jedinců.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.
Ovce domácí
Ovce domácí Ovce domácí je malým domestikovaným přežvýkavcem, chovaným hlavně pro vlnu a mléko, zčásti také pro maso.



Protože nejsou tak náročné jako skot, chovají se i v horských nebo aridních oblastech. Nejvíc ovcí je chováno v Číně (170,8 miliónu kusů) a v Austrálii (106 miliónů kusů). V Česku bylo chováno v roce 2011 209 052 ovcí.